Snježana Pačarić ponovno izabrana za predsjednicu društva “Naša djeca” Slatina

U petak, 4. ožujka, u Hrvatskom domu u Slatini održana je redovna izborna skupština Društva „Naša djeca“ Slatina. Nakon izbora radnih tijela Skupštine iznesena su izvješća o radu u 2015. godini i to pomoću video priloga. Izvješća su podnijeli Dječji kutak „Veseli sat“ Novi Senkovac i Slatina, Dječji forum Mladost te Dječji forum Osmijeh. Također je iznesen i plan rada za 2016. godinu.

Skupština je potvrdila novo/staro vodstvo Društva „Naša djeca“ Slatina, odnosno za predsjednicu je ponovno izabrana Snježana Pačarić, dopredsjednica je Sanja Bošnjak, a u Izvršni odbor izabrani su Ksenija Vujanović Juras, Božica Majhen, Snježana Dupan Lovrić, Denis Ostrošić i Renata Grahovac. Sanela Tot je ponovno izabrana na mjesto tajnice Društva.

Uz brojne goste izbornu skupštinu je svojom prisutnošću uveličao i zamjenik gradonačelnika grada Slatine, Miroslav Venus koji je pohvalio rad Društva te istaknuo da će Grad Slatina i dalje pomagati njihov rad.

Na kraju Skupštine nova/stara predsjednica Društva, Snježana Pačarić, je uz pomoć djece podijelila zahvalnice najmarljivijima za rad u prošloj godini.(www.icv.hr, mt, foto:Marko Telišman)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content