Tko ide na državnu Smotru LiDraNo 2016. s područja VPŽ

Članovi prosudbenih povjerenstava za pojedine izraze i kategorije odabrali su radove učenika koji se pozivaju na državnu Smotru literarnog, dramsko-scenskog i novinarskog stvaralaštva LiDraNo 2016. Državna smotra LiDraNo održat će se u Šibeniku od 4. do 8. travnja 2016. godine, i to od 4. do 6. travnja za učenike i mentore osnovnih škola, a od 6. do 8. travnja za učenike i mentore srednjih škola.

Učenici pozvani na državnu Smotru literarnog, dramsko-scenskog i novinarskog stvaralaštva LiDraNo 2016. s područja VPŽ:

Osnovne škole
Učenici 7. razreda OŠ Suhopolje Leona Sever i Josip Bijelić s radijskom emisijom “Moj prijatelj šalabahter”, učenica 7. razreda OŠ Ivane Brlić-Mažuranić Petra Papa s monologom “Boca istine”, učenica 8. razreda OŠ Ivane Brlić-Mažuranić Lucija Volenik sa školskim listom “Hlapić”, te učenici od 5. do 6. razreda OŠ Gornje Bazje Karmen Đurčević, Maria Katančić, Ana Njegić, Gabrijela Matošević, Katarina Han i Luka Skupnjak sa skupnim scenskim nastupom “Igraj (š)kolo, veselo”.

Srednje škole
Učenica 3. razreda SŠ Marka Marulića Slatina Martina Jukić s monologom “4.48 psihoza” i učenik 4. razreda Gimnazije Petra Preradovića Virovitica Andrija Golub s novinarskim člankom “Snaga uličnog znanja”.

(www.icv.hr, žđ; Foto: Ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content