Tomislav Karamarko izrazio je nadu za većom suradnjom s ministrom MUP-a Vlahom Orepićem

Nakon otvaranja radova na Aglomeraciji Virovitica, prvi potpredsjednik Vlade RH, Tomislav Karamarko odgovarao je na novinarska pitanja, a evo kako je komentirao odluku premijera Oreškovića da zajedno s predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović na čelo SOA-e predloži Daniela Markića.
– Imali smo svoje preferencije, smatrao sam da vladajuća koalicija treba prodiskutirati kandidate, ali drago mi je da je ova trakavica prestala i ne mogu odreći pravo premijeru da samostalno odluči – bio je komentar na tu odluku Tomislava Karamarka.
Inače Tomislav Karamarko je na Facebooku prvi put komentirao prijedlog da Daniel Markić bude ravnatelj Sigurnosno-obavještajne agencije gdje je napisao kako mu je želja bila da se oko prijedloga za imenovanje ravnatelja SOA-e postigne dogovor na razini cijele Vlade.
Tom prigodom Tomislav Karamarko izrazio je nadu za većom suradnjom s ministrom MUP-a Vlahom Orepićem, a na pitanje kako bi ocijenio suradnju s premijerom Oreškovićem od 1 do 5, rekao je da bi suradnji dao čvrstu četvorku. (www.icv.hr, zc, Fotografije: Matija Rođak)
MG_4658

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content