Turistička zajednica grada Slatine i ove godine organizira Uskrsnu slatku potragu za najmlađe.

Na Veliku subotu, 26. ožujka 2016.godine, u Parku 136.slatinske brigade s početkom u 10 sati u organizaciji Turističke zajednice grada Slatine održat će se „Uskrsna slatka potraga“. Riječ je o tradicionalnoj dječjoj potrazi za slatkišima koji su skriveni u travi, na drveću, ispod klupa… Nakon slatke potrage djecu očekuje i kazališna predstava koja počinje u 10.15 sati.

Park će zbog potrage biti zatvoren za posjetitelje od 9 sati sve do početka događaja. Volonterke Društva naša djeca Slatina, pobrinut će se da nitko prije znaka za početak ne dođe do slatkiša. Poučeni neugodnim iskustvom prijašnjih godina, svi koji će tražiti čokoladne pisanice prije službenog početka utrke, bit će diskvalificirani i daljnje sudjelovanje će im biti onemogućeno.

U obilježavanju Uskrsa u Slatini sudjelovat će i Moto klub Speed iz Slatine. Njihovi članovi će doći za vrijeme potrage na motociklima prerušeni u Moto zečeve.

Turistička zajednica grada Slatine poziva svu djecu s područja grada Slatine, ali i iz ostalih dijelova naše županije na sudjelovanje u ovoj veseloj manifestaciji. Uz slatkiše, najsretniji tragači moći će pronaći i poklone sponzora: POU Slatina, Radio Slatine i TZ grada Slatine.

U slučaju lošeg vremena i kiše, slatka potraga će se održati sljedeće subote, odnosno 2. travnja 2016.godine, također u 10:00 sati.(www.icv.hr,mt)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content