Veleposlanica Republike Kosovo zahvalila organizatorima na besprijekornoj organizaciji 21. Viroexpa 2016

U Hrvatsku gospodarsku komoru – Županijsku komoru Virovitica je stigao dopis Shkendije Geci Sherifi, veleposlanice Republike Kosovo u Republici Hrvatskoj, kojim se zahvaljuje organizatorima na besprijekornoj organizaciji 21. Viroexpa 2016, međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede, koji je održan od 26. do 28. veljače, gdje je kao zemlja partner nastupila Republika Kosovo.

U dopisu Shkendije Geci Sherifi upućuje zahvalu svim sudionicima koji su svojim zalaganjem doprinijeli savršenoj organizaciji te uspješnosti sajma Viroexpo. Izrazila je oduševljenje iznimnim brojem posjetitelja, te atraktivnim izlaganjem, programom i pripremama koje su organizatori kao njihovi domaćini organizirali i omogućili gospodarstvenicima Republike Kosovo.

Izuzetno joj je drago što je Veleposlanstvo Republike Kosovo postalo poveznica između Hrvatske i Kosova sa zajedničkim ciljem da se povežu dvije prijateljske zemlje i u gospodarsko poljoprivrednom smislu, te time omogući promociju kosovskih proizvoda.
Shkendije Geci Sherifi, veleposlanica Republike Kosovo u Republici Hrvatskoj, u ime svih sudionika s Kosova, te u svoje osobno ime, zahvalila je na profesionalnom ophođenju, te trudu i zalaganju, što je uvelike doprinijelo ugodnom boravku i gostoljubivosti koju su osjetili u gradu Virovitici.

(HGK)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content