10 godina Stolnoteniskog športskog kluba ”Orahovica”

 

Redovno, godišnjom Skupštinom i malom svečanošću podjela zahvalnice, Stolnoteniski športski klub ”Orahovica” obilježio je 10 godina postojanja i rada. U izvješću o radu predsjednik Damir Vanek naglasio je kako je unazad svih deset godina rad kluba usmjeren ponajviše kao radu Škole stolnog tenisa:

– Iako je u prve tri godine djelovanja postojala samo seniorska ekipa, najsretniji smo bili kada smo 2010. pokrenuli rad Škole stolnog tenisa koja i danas uspješno radi. Djece je malo, ali ne damo se, pokušavamo ih privući sportu i zdravom životu. Školu odlično vodi trener i naša klupska legenda Zvonko Đerđ i nadam se da će ista biti u narednom periodu puno brojnija. – rekao je Vanek.

U povodu 10. Rođendana Izvršni odbor podijelio je zahvalnice zaslužnima pa su tako za svih deset godina rada zahvalnice dobili Damir Vanek, Zvonko Đerđ, Milan Brbot, Marinko Nekić i Vladimir Grgurić dok je nagradu zlatni reket za najuspješnijeg igrača kluba u 10 godina dobio, aktivni drugoligaški igrač STK-a Virovitica, Orahovčanin Ivica Đerđ.

Posebnom posthumnom zahvalnicom nagrađen je dugogodišnji član kluba Desimir Švarc za kojeg je nagradu primila njegova kćer Helena. Na kraju Skupštine članove kluba pozdravili su predstavnik STK Slatina Josip Jagušić te zamjenik gradonačelnika Orahovice Darko Žužak.

(www.icv.hr, vg, Foto:Vladimir Grgurić)

10 godina STŠK Orahovica (1) (Custom) 10 godina STŠK Orahovica (3) (Custom)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content