6. ArsOr sajam i revija nakita i ove godine s međunarodnim karakterom

Udruga PAUK Orahovica i ove godine organizira sjajni sajam i reviju nakita i rukotvorina “ArsOr” koji je odavno prešao lokalnu razinu i definitivno je već sada značajan državni pa i međunarodni događaj ovoga tipa. Uobičajeno, sajam i revija bit će priređeni u sklopu manifestacije Dana grada Orahovice. Sajmovi ovakvoga tipa su u našoj regiji prava rijetkost stoga se “ArsOr”, osim kvalitetom, ističe i jedinstvenošću. Sjajan odaziv građana grada Orahovice i ljudi iz šire okolice je dokaz da je Udruga P.A.U.K. odličnom organizacijom sajma postigla da nešto neobično i drukčije približi i dočara ljudima. Sajam i revija će biti održani 30. travnja.

-Sajam pruža mogućnost dizajnericama i dizajnerima da predstave plodove svoje kreativnosti koje će posjetitelji moći i kupiti s obzirom na to da je prodaja nakita moguća i poželjna Pozivamo sve koji se bave dizajnom nakita ili sličnim rukotvorinama da se odazovu 6. sajmu i reviji nakita ArsOr 2016., koji će ove godine biti održan u samom središtu Orahovice. Na sajmu mogu sudjelovati svi oni koji se bave izradom rukotvorina (nije nužno nakit), a kotizacija po štandu iznosi 50 kuna i plaća se na licu mjesta. Vrhunac događaja je modna revija nakita koja počinje u 19.30 sati, a na kojoj će dizajneri moći na nešto drugačiji način predstaviti svoj nakit. Reviju će nositi djevojke s područja grada Orahovice i šire okolice koje će biti odabrane na Castingu tjedan dana prije održavanja samoga događaja. Nakon revije će se izabrati najdizajnerica/najdizajner ovogodišnjeg “ArsOra” prilikom čega će biti uručena prigodna nagrada. O izboru će odlučivati stručni žiri kojeg će činiti članovi organizacijskog tima te predstavnici grada Orahovice i TZ grada Orahovice. – kaže Mirko Kufner, predsjednik udruge PAUK Orahovica.

Treba svakako reći da je ArsOr postao jedan od prepoznatljivosti grada Orahovice, njen zaštitni znak i događaj koji prate najeminentniji hrvatski tiskovni i elektronski mediji. Kako je najavljeno ove goidne dolaze dizajneri iz Austrije, Mađarske i drugih zemalja ovog dijela Europe.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content