„Frajlice“ u posljednjim sekundama ispustile prvu pobjedu

Deset sekundi prije kraja utakmice 7. kola Mini basket lige za djevojčice učenice trenera Roberta Fritza su protiv vršnjakinja iz Križevaca krenule u napad za prvu prvenstvenu pobjedu. Dora Bralić izvela je loptu sa strane i dodala do Mie Deskar koja je dvije sekunde do kraja uspjela uputiti šut no lopta je iskliznula s obruča, a samim tim iskliznula je i prva pobjeda mladih košarkaških „frajlica“ Ženskog košarkaškog kluba Virovitica dokazavši još jednom da naporni treninzi donose iznenađujuće brz napredak.
A sada redom. Dva dana prije utakmice crni oblaci nadvili su se nad rezultatski uspjeh učenica trenera Fritza. Naime prva violina Mia Deskar „zakurila“ je na 39 no viroza je nekako okopnila (očito je želja za nastupom na turniru bila veća), ali je to na kapetanici „frajlica“ ostavilo traga. Samim tim ni početak utakmice nije puno obećavao, kao ni prva četvrtina koja je završila 11:4 za gošće iz Križevaca.
virovitica drnje (Custom)U drugoj četvrtini dirigentsku palicu preuzela je Iva Kurjančić i odličnom obranom i brojnim asistencijama te uz svesrdnu pomoć Lane i Lucije Cindrić (sestara Frozen) koje su sa 6 odnosno 4 koša dovele utakmicu u egal. U drugom dijelu probudile su se i Dora Bralić (8 koševa), Mia Deskar (4 koša) i Pamela Ramljak (2 koša) te uz odlično odrađene obrambene zadatke Hane Deskar, Nike Pavelić, Ena Ištvanović, Margarete Cenger i Dore Lakota Kovač dovele utakmicu u potpunu neizvjesnost. Na žalost to nije bilo dovoljno i gošće iz Križevaca su otišle kući pjevajući s konačnim rezultatom 26:25.
Nastupile su: Mia Deskar 4, Dora Bralić 8, Lucija Cindrić 4, Iva Kurjančić 1, Lana Cindrić 6, Hana Deskar, Ena Ištvanović, Nika Pavelić, Palma Ramljak 2, Antonija Benko, Nika Gverić, Dora Lakota Kovač, Margareta Cenger i Terezija Benko. (www.virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content