FRKA: U Kazalištu Virovitica “Sladoled” u utorak, 12. travnja

U sklopu Festivala radosne kulture u utorak, 12. travnja, u Kazalištu Virovitica u 19.30 Gavran teatar iz Zagreba izvest će Gavranovu komediju “Sladoled”.

U neobičnoj komediji Sladoled junakinje su majka i kći čiji se uzajamni odnos i odnos prema muškarcima koji su ih sudbinski odredili opisuje kroz dinamične humorne prizore u kojima će se prepoznati svaka žena. Riječ je o uvjerljivim životnim pričama ispunjenim toplinom, koje će oplemeniti dušu svakoga gledatelja. Glumačke bravure za pamćenje! Zašto predstava nosi naziv Sladoled – neka ostane tajna sve do vašega susreta s glumcima Gavran teatra iz Zagreba.

Teatar Gavran je na ovome projektu okupio sjajnu ekipu kazalištaraca – autor teksta je najizvođeniji hrvatski pisac u zemlji i inozemstvu Miro Gavran, redatelj predstave je Boris Svrtan, uz kojega se vežu brojne glumačke i redateljske uspješnice, dok u glavnim ulogama nastupaju glumice zavidne vještine Mladena Gavran i Ana Vilenica. Scenu i kostime osmislila je Jasmina Pacek. Izbor glazbe načinio je Neven Zebić.

SLADOLED – KAZALIŠNA POSLASTICA ZA PAMĆENJE!

Na Festivalu smijeha i komedije Zlatni zub 2015. u Poreču predstava Sladoled osvojila je Nagradu Srebreni zub.
Nagrada “Fabijan Šovagović” za najbolju žensku ulogu na 22. Festivalu glumca u Vinkovcima dodjeljena je Mladeni Gavran za ulogu majke u predstavi “Sladoled” svibnja 2015. godine.

(www.icv.hr, rt; Foto: Facebook)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content