Godišnja skupština Udruge umirovljenika Mjesnog odbora Korija

Udruga umirovljenika Mjesnog odbora Korija održala je 16. travnja u Mjesnom domu u Koriji redovnu izvještajnu godišnju skupštinu. Neposredno prije početka skupštine, članovi Udruge zapalili su svijeće kraj Spomen obilježja četvorici poginulih branitelja iz tog naselja.

Tom prilikom predsjednik Udruge Vlado Rajnović podnio je Izvješće o radu za proteklu godinu. Članovi Udruge tijekom godine redovito su obilazili bolesne i nemoćne članove te se okupljali jednom tjedno radi druženja i zajedničkog rješavanja problema. Također, održavaju redovite kontakte i s drugim udrugama te obilježavaju značajnije datume tijekom godine. S tim aktivnostima će se nastaviti i u buduće, što je navedeno u Planu rada za 2016. godinu. Predsjednik Udruge zahvalio je Gradu Virovitici i gradskim tvrtkama na suradnji i pomoći te Gradskom Crvenom križu na doniranim mandarinama i jabukama koje su podijeljene članovima.

Na skupštini usvojen je Plan rada, kao i Financijski plan, a nakon službenog dijela uslijedila je večera te veselo druženje umirovljenika i ostalih gostiju uz glazbu.

(www.icv.hr; mb)

Udruga umirovljenika-Korija (1) Udruga umirovljenika-Korija (2)Udruga umirovljenika-Korija (5)Udruga umirovljenika-Korija (3)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content