Igoru Kovaču dodijeljena Brončana plamenica za hrabrost i požrtvovnost u vatrogasnim intervencijama

U Vukosavljevici je u četvrtak, 31. ožujka održana, izvještajna sjednica skupštine Vatrogasne zajednice općine Špišić Bukovica. Sjednici su, uz članove VZO Špišić Bukovica na čelu s predsjednikom Milanom Majetićem, prisustvovali i predsjednik Vatrogasne zajednice Virovitičko-podravske županije Željko Palković te članovi prijateljskih DVD-ova.

Na sjednici je predsjednik Zajednice Milan Majetić podnio Izvješće o radu za 2015. godinu. Cjelokupno aktivno članstvo broji 314 članova. Iako vatrogascima nedostaje zaštitne odječe, obuće te vatrogasne opreme, spremni su s postojećom opremom i tehnikom za obavljanje vatrogasnih intervencija i poravovremeno odgovaranje na sve vrste ugroza.

Članovi VZO redovito sudjeluju na vatrogasnim natjecanjima i operativnim vježbama te postižu zapažene razultate. Na natjecanju operativnih vatrogasaca u Turnašici u rujnu prošle godine DVD Vukosavljevica u ukupnom poretku je osvojio 1. mjesto.

Kao ključ uspjeha u vatrogastvu, predsjednik Milan Majetić naglasio je suradnju:

Posebno pozivam na suradnju u mjestu djelovanja, ali i šire, samo suradnja daje rezultate u unaprjeđenju vatrogastva – rekao je Majetić.

Na sjednici je, između ostalog, dodijeljana i Brončana plamenica za hrabrost i požrtvovnost na vatrogasnim intervencijama vatrogascu DVD-a Vukosavljevica Igoru Kovaču.

(www.icv.hr, mb)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content