KK Hvidra – sportaši i humanitarci

Kuglački klub Hvidra Virovitica koji djeluje pri Udruzi Hvidra Virovitica i koji se bori u jakoj konkurenciji u 3. ligi regije Istok, u srijedu 20. travnja je održao godišnju izvještajnu skupštinu. Tom prigodom je predsjednik Mile Bičanić podnoseći izvješće o radu kluba koji osim na sportskom, vrlo aktivno djeluje i na humanitarnom planu, istakao nadu za većom podrškom Udruge Hvidra u njihovom budućem radu, ali isto tako i zahvalio svima onima koji su doprinijeli da hvidrini kuglači mogu aktivno djelovati, posebno predsjedniku Hvidre RH Josipu Đakiću, gradonačelniku Ivici Kirinu, predsjedniku Županijske Hvidre Nenadu Križiću, gradskom pročelniku za društvene djelatnosti Alenu Bjelici, tajniku Sportskog saveza Tihomiru Majstoroviću, direktoru tvrtke “Flora” Vtc Željku Iharošu i voditelju sportskog društva Tvin Mariu Oštriću.

Kuglački klub Hvidra ima i odličnu dugogodišnju suradnju sa kuglačkim klubom “Croatia” iz Traunreuta, a želja im je tu tradiciju čuvati i dalje, bilo da se radi o turnirima te dvije ekipe kod nas ili u Njemačkoj. Virovitički hvidraši tradicionalno organiziraju i kuglačke turnire povodom blagdana, posebno Božićnog, Uskrsnog i blagdana “Rokova”, a ukupan ostvareni prihod namjenjuju Općoj bolnici Virovitica za nabavku prijeko potrebne opreme, kao i pomoći svojim kolegama hrvatskim braniteljima i njihovim obiteljima koje su u težem materijalnom stanju.

Namjera im je to činiti i dalje, te bi voljeli broj istomišljenika koji bi im u tom pomogli još više proširiti. Sve nazočne na skupštini su pozdravili i predsjednik Županijske Hvidre Nenad Križić, te predsjednik Županijskog kuglačkog saveza Stipan Gojević Zrnić. (www.icv.hr; bs; foto: ns & bs)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content