Marin Kutnjak 7. na državnom iz geografije i 6. iz filozofije

Od 20. – 22. travnja 2016. godine u Krapinskim Toplicama je održano Državno natjecanje iz geografije. Katoličku klasični gimnaziju iz Virovitice predstavljao je učenik Marin Kutnjak i njegov mentor nastavnik Hrvoje Drvenkar u kategoriji četvrtih razreda. Ovo je bilo Marinovo četvrto uzastopno natjecanje iz geografije na državnoj razini. U konkurenciji 14 učenika Marin je zauzeo 7. mjesto. Natjecanje se sastojalo od ispita i praktičnog rada te se zbrajanjem bodova iz oba segmenta natjecanja dobio konačni poredak učenika.

Od 21. – 23. travnja u Sinju odvijalo se Državno natjecanje iz filozofije na koje se je Marin također plasirao uz pomoć svoje mentorice nastavnice Valentine Lacković-Vidović. U Krapinskim Toplicama pisao je ispit iz filozofije 21. travnja, a zatim esej 22. travnja. Na filozofiji je Marin zauzeo 6. mjesto. Tajnice jednog i drugog natjecanja Ivana Kuhta Bogić i Katarina Stupalo uspješno su iskoordinirale ovakav rasplet događaja i ovom prilikom im zahvaljujemo na pomoći i suradnji.

Za učenike i mentore bio je organiziran smještaj u Toplice Hotelu kao i posjet Muzeju Seljačke bune Gornja Stubica, hrvatskom nacionalnom marijanskom svetištu Mariji Bistrici, a i imali su i mogućnost kupanja u samim Toplicama.

FOTO_2_312

(www.icv.hr, hd)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content