Održana izvještajna skupština HNS-a Lukač

– Na proteklim parlamentarnim izborima pokazali smo svoju snagu i ostvarili puno bolji rezultat nego što nam se pripisivalo, posebice anketama u medijima, a vjerujem da ćemo do lokalnih izbora 2017. godine imati snagu za preuzimanje i vođenje Općine Lukač boljim putem nego što se vodi sada – rekao je, uz zahvalu na potpori, predsjednik HNS-ove podružnice Lukač Ivan Mareković na izvještajnoj skupštini održanoj prošloga tjedna.
Na sjednici se članovima i simpatizerima, uz predsjednika podružnice Lukač, obratio i predsjednik Županijske organizacije HNS-a Virovitičko-podravske županije Marijan Rengel.
– Naša županija je u proteklih nekoliko godina pod vlasti HDZ-a spala na samo začelje po razvijenosti i standardima. Druga smo najnerazvijenija županija prema gospodarskim pokazateljima, imamo jednu od najviših stopa nezaposlenosti i opadanja obrta i privatnika. No stvari se mijenjaju, ljudi žele bolje, a mi im to možemo ponuditi. Uvijek se možemo osloniti na dobre primjere županija, poput Varaždinske i Međimurske, koje su sa HNS-om na vlasti najrazvijenije u državi već godinama bez obzira na krizu, promjene vlasti i zakone – poručio je predsjednik Županijske organizacije HNS-a Marijan Rengel. (ŽU HNS VPŽ)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content