Održana redovna izvještajna Skupština Hrvačkog kluba Slatina

U subotu, 9. travnja, u mjesnom domu „Vladimir Nazor“ u Slatini Hrvački klub Slatina održao je redovnu izvještajnu  Skupštinu kojom je predsjedao predsjednik kluba Slaven Krznarić. U izvješću o radu u 2015. godini naglašen je izbor za  najbolji klub na području grada Slatine te izvrsni rezultati članova kluba na prvenstvu Hrvatske i na međunarodnim natjecanjima.

Skupština je za trenere izabrala Borivoja Kocića i Danijela Kolomaza, a za pomoćne trenere su izabrani Mario Petrak, Josip Grahovac i Novica Kocić.  Također je donesena odluka o visini članarine za članove koji se ne natječu i to u visini od 50 kuna. Od skupljenih sredstava izradit će se plastificirane iskaznice za članove.

Na kraju sjednice Skupštine dodijeljene su zahvalnice za dugogodišnje natjecatelje Željku Jauku, Siniši Rabiću i  Mariu Knapiću, za dugogodišnjeg predsjednika kluba Ivici Dubravici, za predsjednika i dugogodišnjeg natjecatelja Mariu Zemanu, za iznimnu pomoć klubu Igoru Fazekašu i Željku Papiću- OTP banka te gradonačelniku grada Slatine Ivanu Roštašu za dugogodišnjeg natjecatelja i za iznimnu pomoć klubu. Odsutnima će zahvalnice biti uručene naknadno.

Skupštini su prisustvovali i brojni gosti među kojima i zamjenik gradonačelnika grada Slatine Milan Janković, ravnatelj Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije Igor Fazekaš osnivač Hrvačkog kluba Slatina Josip Tanko i brojni drugi.(www.icv.hr, mt)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content