RUKOMET: Slatina u Borovu, Viro Virovitica u Slavonskom Brodu

U 22.kolu druge lige sjever u muškoj konkurenciji oba naša predstavnika gostuju. Rukometaši Slatine već u petak 29.travnja u sportskoj dvorani Borovo naselje u 20 sati igraju sa Borovom.
U subotu 30.travnja u sportskoj dvorani Brod, u Slavonskom Brodu, gostuju rukometaši Viro Virovitice. U 18 sati igraju utakmicu sa domaćim Brodom.

Mikleuš dočekuje Vinkovce, Orahovica putuje u Donji Miholjac

U 17.kolu 3.lige istok za rukometašice Mikleuš u sportskoj dvorani osnovne škole u Mikleušu , u subotu 30.travnja , 14 sati dočekuje rukometašice Vinkovaca.
U muškoj konkurenciji, također u 17.kolu, rukometaši Orahovice gostuju kod Mladosti u Donjem Miholjcu. Utakmica se igra u petak 29.travnja, u sportskoj dvorani osnovne škole Augusta Harambašića u 20 sati.

Kadeti Viro Virovitice igraju u Našicama

U 10., ujedno i posljednjem, krugu 1.jedinstvene kadetske lige mladi rukometaši Viro Virovitice, nakon loše igre protiv Ivanića, imaju priliku popraviti dojam. U subotu 30.travnja igraju u Našicama u sportskoj dvorani osnovne škole Kralja Tomislava: u 10 sati sa kadetima Osijeka, a u 13.45 sa kadetima domaćeg Nexea. (www.icv.hr, mš; Fotografija: Arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content