RUKOMET: Tko s kim, gdje i kada

Tvin Virovitica u Đurđevcu

U 17.kolu 2.lige u ženskoj konkurenciji rukometašice Tvin Virovitice gostuju u Đurđevcu. U subotu 9.travnja, u 18 sati, u sportskoj dvorani tamošnje Strukovne škole igraju susret sa domaćim rukometašicama. Lavice će se u slučaju pobjede održati na trećem mjestu. Rukometašice Pitomače su i ovo kolo slobodne.

Slatina dočekuje Ivančicu Ivanec, Viro upisao bodove

U 19.kolu druge lige sjever na teren sportske dvorane srednje škole Marka Marulića u Slatini u subotu 9.travnja, u 19.30 sati će rukometaši Slatine igrati sa rukometašima Ivančice Ivanec. Rukometaši Viro Virovitice već su upisali dva nova boda, bez borbe, jer su rukometaši Preloga odustali od daljnjeg natjecanja.

Mikleuš u Petrijevcima, Orahovica upisala bodove

U 14.kolu 3.lige istok u ženskoj konkurenciji Mikleuš gostuje u Petrijevcima, igrajući protiv tamošnje ekipe. Utakmica se igra u nedjelju 10.travnja, u sportskoj dvorani osnovne škole, u 18 sati. Rukometaši Orahovice, također u 14.kolu su slobodni, jer je druga ekipa Požege odustala od daljnjeg natjecanja, te su upisali bodove bez borbe.

Mlađi kadeti u Koprivnici sa Koprivnicom i Ludbregom

U subotu 9.travnja u susretima devetog kruga 1.mlađe kadetske lige rukometaši Viro Virovitice i Slatine igraju u Koprivnici, u sportskoj dvorani Srednje škole, sa rukometašima Koprivnice Hangara 18 i Ludbrega. Turnir se igra od 13 do 17 sati.

Dječaci B sa Prelogom i međusobno

U subotu 9.travnja dječaci B Slatine i Viro Virovitice u sportskoj dvorani srednje škole Marka Marulića u Slatini, u jedanaestom krugu 1.lige dječaka B igraju sa Prelogom i međusobni susret. Turnir se igra od 10.30 do 13.30 sati.

(www.icv.hr, mš, Foto:Arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content