Tvin, Viro i Orahovica nastupili na prvenstvu Hrvatske u mini rukometu

U Karlovcu je održano 16. prvenstvo Hrvatske u mini rukometu. Na njemu su nastupile tri naše ekipe. U ženskoj konkurenciji male rukometašice Tvin Virovitice su pobijedile u skupini Marina Kaštela 14:7, Sesvete 9:7 i Udarnik 11:4. U 1/8 završnice su pobijedile Hotele Makarska 8:6, dok su u ¼ završnice izgubile od Liburnije iz Opatije 6:11. Za ekipu Maje Grdić su nastupile: Paula Ištvanović, Laura Oršulić, Tea Strusa, Jelena Pratljačić, Klara Crnoja, Dora Harambašić, Anja Šantić, Kristina Petričević i Leona Tumpić.

Rukometašice Orahovice su u skupini izgubile od Mladosti iz Kaštelira 8:11, Ogulina 7:10 i Ivanića 7:8. Razigravale su za malo finale: u 1/8 završnice su pobijedile Ogulin 10:4, a u ¼ završnice izgubile od Sesveta 8:9. Za ekipu Andrijane Rukavine su igrale: Tena Rukavina, Ana Hanich, Helena Petin, Sara Stojić, Mia Straka, Nina tikvan, Nicole Zdjelarević i Helena Zeman.

U muškoj konkurenciji rukometaši Viro Virovitice su us kupini pobijedili Vučiće 10:2, Zagoricu 14:3 i Mladog rudara 16:9. U 1/8 završnice su izgubili od Opatije 11:12.
Za momčad Marka Crljenića su igrali: Matko Kanižaj, Adriano Vilić, Rene Velić, Enio Šiptarić, Petar-Matija Rončević, Damjan Pažin, Renato Priselac, Matko Moslavac, Filip Kosanović i Karlo Starčević.

(www.icv.hr, mš, Foto:Arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content