Završeni unutarstranački izbori Temeljnih ogranaka HDZ-a grada Slatine

Sa izbornom skupštinom HDZ-a Temeljni ogranak Slatina Jug, koja je održana u subotu 9. travnja u prostorijama HDZ-a grada Slatine, završeni su unutarstranački izbori po temeljnim ograncima grada Slatine. Izbori po Temeljnim ograncima su se provodili od 30. ožujka.

Za predsjednika Temeljnog ogranka Bakić izabran je Ante Vujić, dok su članovi izvršnog odbora Robert Medved, Ivan Srbić, Darijo Kraupa i Igor Černi. Na čelu Temeljnog ogranka Gornji Miholjac je Ivica Krstić, a članovi izvršnog odbora su Danijel Radočaj, Željko Klement, Mario Kolarić i Željko Kolinger. Predsjednik TO Sladojevački Lug, Donji Meljani, Bistrica je Zlatko Borovec, a članovi izvršnog odbora su Alen Trninić, Tihomir Matančić, Pavlomir Sertić i Josip Borovec. Tomislav Kizivat izabran je za predsjednika TO Sladojevci, Radosavci, dok su za članove izvršnog odbora izabrani Mijo Doner, Josip Vajnhal, Tomo Tomić i Mirela Matičić.

Krunoslav Šarabok na čelu je TO Zapad, a članove izvršnog odbora čine Krunoslav Bošnjak, Mladen Graovac, Marko Kolarević, Ana Nemet, Krunoslav Prpić i Ivana Škrlec. Predsjednik TO Istok je Radenko Pavić, izvršni odbor čine Ivan Balić, Mario Đurinić, Dragan Medved, Denis Pavlinić, Ivana Radić i Juraj Randelj. Na čelu TO Senkovac, Medinci, Markovo je Darko Grgić, članovi izvršnog odbora su Josip Gajšek, Sanela Prašnjak, Žarko Vuk i Albert Hrgetić. Dario Medved je predsjednik TO Kozice, dok su članovi izvršnog odbora Zvonko Kiš, Dalibor Medved, Damir Medved, Ivan medved – Ivin, Damir Parc i Josip Podboj. Kruno Fabijanac je predsjednik TO Sjever, a Marko Telišman, Anđelko Jagarinec, Josip Gebaj, Renata Butka, Darko Veriga i Matija Pavin su u izvršnom odboru. Predsjednik TO Jug je Boris Radočaj, dok izvršni odbor čine Vlado Lukac, Oliver Jukić, Ružica Cerić, Damir Varju, Zoran Mandekić i Hrvoje Predrevac

Izbori za Gradski odbor HDZ-a Slatina održat će se u nedjelju 23. travnja 2016. s početkom u 20 sati u prostorijama Hrvatske demokratske zajednice na adresi N.Š. Zrinskog 2a.

(www.hdz-slatina.com)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content