Završna konferencija EU projekta Gastroposao.eu, 21. travnja u Virovitici

Udruga za promicanje vrijednosti hrvatske gastronomske i enološke baštine “Gastronomadi” uspješno je završila projekt Gastroposao.eu u sklopu IPA programa Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza II (EuropeAid/134643/M/ACT/HR, HR.1.1.09-0033), Europski socijalni fond, u iznosu od 178.938,29 eura. Iznos bespovratne pomoći financiran od Europske unije iznosi gotovo 170.000,00 eura.

Završna konferenciju projekta održat će se 21. travnja s početkom u 13,00 sati u Svečanoj dvorani Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici (Matije Gupca 78, Virovitica).

Projekt se provodio u suradnji s Virovitičko-podravkom županijom odnosno područnim uredima HZZ-a i VIDRA-om Agencijom za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije.

Portal gastroposao.eu je zamišljen kao centralno mjesto za pomoć pri zapošljavanju kuhara, konobara i drugog osoblja u ugostiteljstvu te je orijentiran direktno na te struke. Obraćajući se i posloprimcima i poslodavcima kroz pažljivo osmišljen sustav krajnji mu je cilj pojednostavljenje ponude i potražnje radne snage, uz niz strukovnih filtera znanja, iskustva, želja, mogućnosti… i jedne i druge zainteresirane strane.

U sklopu projekta održano je i niz radionica na području Virovitičko-podravske županije za učenike, posloprimce, te poslodavce i profesionalce.

(www.gastronomadi.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content