17 novih izvođača na Ferragostu Jam 9 u Orahovici

Line up Ferragosta JAM 9 sve više i više se puni. U proteklih nekoliko dana dodano je čak 17 novih izvođača:

– Elementalu, Atheist Rapu, Augustama, Pipschips&videoclipsima, M.O.R.T.u, Brutu,
Kawasaki 3pu, ABOPu, Grupi Ti, Josipi Lisac, Muscle Tribeu, Lady Jeleni, Bad Copyu, Lovely Qunces i One Step Awayu na Piknik stageu pridružili su se Laka, Kiša Metaka, Miki Solus, Loš Primjer i Fast Response, nova imena na Ištekanom stageu su Billie Joan i Ognjen Čudnoređe, kroz DobroJutro stage i Silent stage proći će Plastic Knives, Beat Busters, BLAW:BLAW, Revolt DJ’s, Bassinga, Naša Stvar, #DJFJ crew, DJ Ervin Mandari i dj VRH,
a za Dance Hard stage bit će zadužen dj Kneža. – kaže predsjednik Udruge Klub dostava zvuka Ivan Matković. Ferragosto JAM, ponovimo, bit će održan od 4. do 7. kolovoza u Orahovici na Orahvačkom jezeru, a kako zaključuje matković još će biti novih i velikih imena.

Ulaznice za FJ9 i dalje su u pretprodaji:

– Festivalske ulaznice u pretprodaji po cijeni 95kn mogu se kupiti na entrio.hr
www.entrio.hr/event/ferragosto-jam-9-2895 ili na entrio prodajnim mjestima do 1.6. kada cijena raste. Festivalske ulaznice uključuju ulaz na sve dane i sve stageve na festivalu, popust na vlak, besplatna prijevoz od kolodvora do jezera i natrag te besplatan kamp u prostoru predviđenom za to. Kao i svake godine do sada, posjetiteljima smo osigurali dio jezera, odnosno izletišta ”Orah” na kojem se može besplatno kampirati, ove godine je besplatni kamp nešto veći nego prijašnjih godina, tj. proširili smo ga na još jednu dodatnu livadu. Za sve one kojima besplatni kamp ne odgovara i htjeli bi kampirati ne nekom drugom mjestu na jezeru, to bez problema mogu učiniti, ali će im zaposlenici uprave Jezera doći naplatiti kamp.

Roštiljanje na Jezeru je dozvoljeno, vatra se smije paliti samo na mjestima određenim za to, ali uz napomenu kako se jezero nalazi u Parku Prirode Papuk te je sjeća drveća strogo zabranjena i kažnjiva. Od ove godine povećan je i broj parkiranih mjesta na Jazeru pa tako i za FJ9. Na Jezeru postoji oko 1500 parkirnih mjesta, a plaćanje je putem parkirnih automata. – dodaje alfa i omega festivala Marko Nemec. (www.icv.hr; vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content