Ema Šimenić najučenica virovitičkog doma

U Učeničkom domu Virovitica održan je tradicionalni program povodom ispraćaja maturanata. Od maturanata su se oprostili prigodnim programom koji je ujedno bio prilika da se pokaže dio onoga što se u domu radilo kroz nastavnu godinu koja je na izmaku.

Programu su prisustvovali razrednici, profesori, roditelji i prijatelji maturanata te ostali učenici i odgajatelji. Od maturanata se prigodnim govorom oprostio i ravnatelj doma Stanislav Žarković.

Pohvale Odgajateljskog vijeća za izniman doprinos razvoju kulturno-umjetničkog stvaralaštva i sporta u domu dobili su sljedeći učenici: Lidija Gregurić, Leon Perić, Marijo Djekić, Ranko Savanović, Antonio Martinčević i Filip Kovačević. Učenik David Jurčević pohvaljen je za odličan uspjeh kroz četiri godine školovanja.

Odgajateljsko vijeće odlučilo je nagraditi maturanticu Emu Šimenić zbog odličnog uspjeha u školi, uzornog vladanja i sudjelovanja u kulturnom životu doma te je ona ovogodišnja najučenica doma.

Nakon programa, maturanti i njihovi gosti imali su zajedničku svečanu večeru te je druženje nastavljeno u veselom tonu uz živu glazbu, pjesmu i ples. Još jednu generaciju maturanata ispratili su u život u nadi da će im dani provedeni u domu zauvijek ostati u sjećanju.

(www.udv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content