Ovaj tjedan u POU Slatina

ZLOČINAČKI UM – ( 5. svibnja – 21 sat)

akcijski, kriminalistički, drama

Radnja se vrti oko neobičnog projekta američke vlade u kojoj okorjelom, opasnom i nepredvidivom osuđeniku na smrt (Kevin Costner) usađuju sjećanja, tajne i sposobnosti poginulog CIA-inog agenta kako bi dovršio važan zadatak koji će spriječiti katastrofu svjetskih razmjera.Priča je to o pravom čovjeku u krivom tijelu.Osim Costnera i Reynoldsa u filmu izraelskog redatelja Ariela Vromena pojavljuju se i Tommy Lee Jones, Gary Oldman, Gal Gadot, Alice Eve te Antje Traue.

RATCHET I CLANK SINK ( 6. i 7. svibnja – 19 sati)

animirani

Ratchet i Clank je priča o dva netipična junaka koji se bore protiv zločestog izvanzemaljca koji želi uništiti sve planete u galaksiji Solana. Kako bi spasili galaksiju, morat će udružiti snage s timom šarenih heroja zvanih The Galactic Rangers. Usput će učiti o junaštvu, prijateljstvu, te važnost otkrivanja vlastitog identiteta.

KAPETAN AMERIKA: Građanski rat ( 6. i 7. svibnja – 21 sat)

akcijski

Marvelov “Kapetan Amerika: Građanski rat” počinje sa Steveom Rogersom koji vodi novoosnovani tim Osvetnika u svojim nastojanjima za očuvanjem čovječanstva. No, nakon još jednog incidenta s Avengersima koji prouzrokuju kolateralnu štetu, politički rezultira pokretanjem odgovornosti, s političkim tijelom stvorenim za nadgledanje i direkciju tima.

 

OPERACIJA ARKTIK (8. svibnja – 18 sati)

obiteljski

Besplatna projekcija filma

90 minuta uzbuđenja i prekrasne fotografije koja će bez daha ostaviti djecu, roditelje, ali i bake i djedove.

Na Sjevernom polarnom moru gdje divljaju zimske oluje i Sunce samo što nije nestalo, 13-godišnja Julia i njena braća, 8-godišnji Ida i Sindre, nespretnim spletom okolnosti dospjeli su na napušteni otok. Nitko ne zna gdje se nalaze, pa niti oni sami. Što prije se moraju snaći u novonastaloj situaciji i učiniti ono što djeca jako dobro rade: savladati nove izazove.

 

PRIČA NAD PRIČAMA ( 8. svibnja – 20 sati )

fantazija, romansa

Besplatna projekcija filma

Jednom davno bijahu tri susjedna kraljevstva, svako sa svojim veličanstvenim
dvorcem, iz kojeg su vladali kraljevi i kraljice, prinčevi i princeze.Jedan je kralj bio razbludni propalica, jednog su zarobile čudne nemani a jedna je kraljica bila opsjednuta željom da ima dijete.

Zašto morate pogledati ovaj film?
Najoriginalniji film godine, poetična bajka koja vas vodi na najmračnija i najuzbudljivija mjesta iz mašte, s vrhunskim glumcima Salmom Hayek i Vincentom Casselom u glavnim ulogama.

 

JEL’ TI ŽAO? ( 9. svibnja – 18 sati )

obiteljski

Besplatna projekcija filma

Jochemu nije lako u školi. Maltretira ga Sanneina družina. Njihov razrednik Tino ne poduzima ništa jer je previše zaokupljen time da ispadne “cool” pred svojim razredom. To ide na živce Davidu, jednom od učenika, ali on se boji sam nešto poduzeti. Kad učitelj Tino priredi razrednu zabavu, pozove i bend čiji su članovi David, Youssef, Niels i Nienke. David se nada zadiviti Veru, nauzgodniju curu u razredu. No, kad se taj plan izjalovi, David pokušava pomoći Jochemu, kojeg zlostavljaju više nego ikad. Sljedećeg jutra, razrednik objavljuje da se Jochem nije vratio kući nakon zabave.

(www.pou-slatina.hr)

 

 

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content