Ovaj tjedan u POU Slatina

KAPETAN AMERIKA: GRAĐANSKI RAT

Akcijski

12. svibanj od 20 sati

13. i 14. svibanj od 22 sata

Marvelov “Kapetan Amerika: Građanski rat” počinje sa Steveom Rogersom koji vodi novoosnovani tim Osvetnika u svojim nastojanjima za očuvanjem čovječanstva. No, nakon još jednog incidenta s Avengersima koji prouzrokuju kolateralnu štetu, politički rezultira pokretanjem odgovornosti, s političkim tijelom stvorenim za nadgledanje i direkciju tima.

Cijena ulaznice:20 kuna

 

ANGRY BIRDS 3D(SINKRONIZIRANO)

Animirani, komedija

13. i 14. svibanj od 18 sati

U animiranoj 3D komediji „Angry Birds Film“ konačno ćemo otkriti zbog čega su ptice toliko bijesne.Radnja filma vodi nas na otok nastanjen isključivo sretnim pticama – ili barem većinom njih. U ovom raju, Crveni (ptica s problematičnim temperamentom), ludi Chuck i nestabilni Bomba oduvijek su bili autsajderi. Ali kada otok posjete misteriozne zelene svinje, upravo će na ovu trojicu pasti zadatak otkriti zbog čega su novopridošlice posjetile baš njihovo područje.

Cijena ulaznice: 25 kuna

 

SUSJEDI IZ PAKLA 2

Komedija

13. i 14. od 20 sati

Sad, kada Mac i Kelly čekaju drugo dijete, napokon su spremni napustiti predgrađe. No, baš kada se odluče prodati kuću, otkriju da su im nove susjede, cure iz sestrinstva. Umorne od strogog školskog režima, cure iz sestrinstva Kappa Nu, odluče se preseliti daleko od kampusa, gdje će moći raditi što god požele. Kada Shelby (Moretz) i njezine sestre pronađu savršenu kuću, činjenica što se nalazi u mirnom obiteljskom kvartu, neće ih spriječiti da organiziraju još luđe tulume od svojih prethodnika iz bratstva. Kada Mac i Kelly shvate da ne mogu izaći na kraj s novim susjedama u pomoć pozivaju Teddyja (Zac Efron), nadajući se da će ih on uspjeti otjerati. Ako njihovi susjedi misle da će se one predati lako bez borbe, onda su ozbiljno podcijenili žensku moć i njihovu domišljatost.

Cijena ulaznice: 20 kuna

www.pou-slatina.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content