Počelo obilježavanje Dana škole u Novoj Bukovici

Ovogodišnji Dan škole novobukovački djelatnici i učenici proslavit će prigodnim četverodnevnim programom. Ususret rođendanu Vladimira Nazora centralni događaj 25. svibnja 2016. godine bila je svečana sjednica Učiteljskog vijeća na kojoj je Lareta Žubrinić, ravnateljica Škole kratkom prezentacijom podsjetila na sve važne datume u protekloj školskoj godini. Na kraju sjednice uručene su zahvalnice učiteljima-mentorima za uspješnu pripremu učenika za županijska natjecanja i promidžbu škole u prošloj školskoj godini.a dodijeljena su i priznanja za 5, 10 i 20 godina neprekidnog rada.

Prije početka sjednice održana je i mala videokonferencija s istoimenim školama u Čepinu i Trenkovu kada su ukratko razmijenjena iskustva u radu na raznim projektima.

U petak, 27. svibnja dogovoren je prijem najboljih učenika i mentora na županijskim natjecanajima kod Željka Vencla, načelnika Općine Nova Bukovica.

Program proslave nastavlja se u ponedjeljak, 30. svibnja cjelodnevnim Otvorenim vratima kada se može pogledati izložba učeničkih likovnih, literalnih i ostalih radova, prezentacija projekata, sportska natjecanja i revijalna borba vitezova Ružice grada. Istog dana slijedi obilazak Zavičajnog muzeja Nova Bukovica u suradnji s Udrugom žena Bukovica u srcu. Svakako najzanimljivije biti će u 17 sati na školskoj priredbi u Domu kulture u 17 sati.

Recimo i to da je u program proslave uključen i Dan pjesnika 8. lipnja kada će se u Mjesnom domu održati Pjesnička večer. (www.icv.hr; žf)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content