Strukovna škola Virovitica predstavila se na Sajmu vježbeničkih tvrtki u Požegi

Povodom proslave 60. obljetnice rada, Ekonomska škola u Požegi organizirala je Sajam vježbeničkih tvrtki. Sajam je održan u prostorijama Obrtničkog doma. Na njemu je sudjelovalo čak 15 vježbenički tvrtki srednjih škola s gostima iz dvije osnovne škole i jednom vrtićkom skupinom i to iz sedam različitih gradova kontinentalne Hrvatske.

Svaka tvrtka je organizirala i pripremila svoj štand na kojem je predstavljala sebe, svoju školu i svoje proizvode. Program je otvorila ravnateljica požeške Ekonomske škole, a sajam su odličnom tamburaškom glazbom uljepšale članice tamburaške skupine „Bećaruše”, učenice požeških srednjih škola.

Tijekom programa tvrtke su imale dovoljno vremena za razmjenu savjeta, iskustava i prijateljstava. Svaka tvrtka je prodavala svoje proizvode, ali i nabavljala ih od ostalih tvrtki. Tako se tu našlo za svakoga po nešto. U ponudi je bilo cvijeća, čokoladi, vina, keksa, radio reklama, kozmetičkih proizvoda. Strukovnu školu Virovitica predstavljao je 3.a razred (Nives Hustić, Leonardo Holi, Veronika Bele i Lucija Brođanac) pod mentorstvom profesorice Silivje Kekez, a predstavljali su turističku agenciju Imperia d.o.o.

(www.ssv.hr)

Invalid Displayed Gallery

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content