Udruga umirovljenika Svetog Đurđa primjer je dobre organizacije

Udruga umirovljenika Svetog Đurđa održala je u subotu 7. svibnja u svom mjesnom domu godišnju izvještajnu skupštinu na kojoj je tajnik udruge Darko Brljević podnio izvješće o radu u prošloj godini te predložio plan rada za 2016.

I prošle godine ova vrlo dobro organizirana udruga imala je mnogobrojne aktivnosti, posebno humanitarne naravi. U to se ubraja obilazak i darivanje starijih osoba povodom vjerskih blagdana, nabava potrebnih kućanskih namirnica osobama starije i bolesnije populacije, te brige i skrb za starije članove i mještane.

Udruga umirovljenika aktivno je uključena u sva zbivanja koja organizira Vijeće Mjesnog odbora Sveti Đurađ, što je na skupštini istakao i predsjednik Vijeća Ivan Čavarušić koji je tom prigodom naglasio kako je za kvalitetan rad Mjesnog odbora, potrebna suradnja sa svim udrugama, a suradnja s Udrugom umirovljenika je veći dugi niz godina na odličnoj razini.

Sve nazočne među kojima su osim članova udruge bili i predstavnici drugih umirovljeničkih udruga, u ime Grada Virovitice pozdravila je zamjenica gradonačelnika Željka Grahovac, u ime Mjesnog odbora Sveti Đurađ, predsjednik Ivan Čavarušić, predsjednik Matice umirovljeničkih udruga VPŽ Stjepan Virag, te predsjednik Udruge umirovljenika Svetog Đurđa Ivan Baček, kojemu su tom prigodom svi nazočni poželjeli što skoriji oporavak od bolesti. (www.icv.hr; bs)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content