Uspješan vikend za virovitičke košarkaše

Proteklog vikenda završena je košarkaška “MC otvorena ljetna liga” u kojoj su virovitičani ubilježili i petu pobjedu protiv KK Podravca iz Virja rezultatom 78:67, koja je jedina ekipa koja je i nanijela poraz Virovitičkim košarkašima, tako da su prvo mjesto u ligi zauzele upravo ekipe Podravca i Virovitice, no Virovci zbog bolje koš razlike od +9 zauzimaju prvo, a virovitičani drugo mjesto.

No igranje MC otvorene lige je odlično poslužilo s obzirom na spoj mladosti i iskustva igrača koji su u rasponu od 16 do 25 godina prvi puta i zaigrali zajedno, što je u nekoliko utakmica izgledalo vrlo kvalitetno i ubojito, gdje su Virovitičani u tri navrata utrpali preko 100 poena.

Uz odličnog kapetana Nenada Vajagića koji je ubacio 29 koševa, u ovoj kvalitetnoj, agresivnoj i prestižnoj utakmici za prvo mjesto i ostali su odigrali vrlo dobro te nanijeli Podravcu prvi poraz.

Nastupili i koševe su još postigli:J .Bobanac, A.Pavlović 9 , V.Golub 6, S.Petrović 18, A.Lukač 8, M.Čeh 3, T.Lulić, D.Cah, M.Vugec 4, trener Branko Ferenčević.

Drugi dan, nedjelja, najmlađi košarkaši ekipe KK Virovitica otputovali su u Križevce na dvije utakmice u ligi M12. Izgubili su od KK Križevci 82:24, dok su odmah nakon toga odigrali i zaostali susret s ekipom KK Radnik te pobijedili rezultatom 68:31, uz odličnu igru Nathaniela Borna Raguža koji je sam ubacio 40 poena, trener im je bio Marin Ferenčević.

Nastupili: D.Bunjevac, N.Filipović, L.Zidar, A.Pušić, S.Prevedan, P.Fuis, I.Žubrinić, N.B.Raguž, I.Živković, I.Mucak. (www.icv.hr; bf)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content