U Virovitici započelo obilježavanje Europskog tjedna

U organizaciji Virovitičko-podravske županije, VIDRA-e Agencije za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije, Europe Direct Virovitica i Savjeta Mladih VPŽ, u ponedjeljak, 9. svibnja u Virovitici je započelo obilježavanje Europskog tjedna.

Na Trgu kralja Tomislava u centru Virovitice bio je bio postavljen štand Informacijskog centra Europe Direct Virovitica s promotivnim materijalima gdje su se građani mogli informirati o mogućnostima i pravima koja im pripadaju kao građanima EU. Obilježavanju se pridružila i predškolska skupina Dječjeg vrtića Cvrčak te prigodnim motivima oslikala šetnicu i pustila u zrak niz balona također oslikanih EU motivima.

Obilježavanju Europskog tjedna na Trgu kralja Tomislava pridružili su se i obnašateljica dužnosti župana Virovitičko-podravske županije Sanja Bošnjak, tajnica Županijskog savjeta za Europske integracije, pročelnica Jasna Abramović, pročelnica županijskog UO za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu Vesna Šerepac, tajnik Županijske skupštine Ivan Horvat.

(www.icv.hr, mb; foto: M. Bašić; I. Šemper)

Invalid Displayed Gallery

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content