Alen Jurenac novi je predsjednik NK “Mladost”

Održana je izvanredna izborna skupština Nogometnog kluba “Mladost”. Nakon podnošenja izvješća o radu u prošloj godini, dosadašnje vodstvo Kluba razriješeno je dužnosti te se pristupilo izboru novog vodstva. Za predsjednika NK “Mladost” izabran je Alen Jurenac, dok je za dopredsjednika izabran Mario Krmpotić.

Novoizabrani predsjednik NK “Mladost”, Alen Jurenac, zahvalio je na ukazanom povjerenju rekavši kako je čast, ali i izazov, biti na čelu jednog takvog kluba.

Izabrani su i članovi Izvršnog odbora, koji čine Mario Krmpotić, Daniel Smiljanić, Damir Knežević, Danijel Nikšić, Hrvoje Hečimović, Saša Tir, Goran Hat, Mirko Štefok, Željko Periša, Matija Ramić, Željko Milosavljević i Marijan Varjačić. U Nadzorni odbor izabrani su Nikica Hat, Manuela Mališ i Željko Erceg.

Na samom kraju skupštine prisutnima se obratio i Mirko Mališ, načelnik Općine Čačinci, koji je zahvalio svima koji svojim nesebičnim trudom i radom daju najbolje za Klub. Napomenuo je da će općina i dalje biti potpora, kako NK “Mladost”, tako i ostalim udrugama na području općine. Na samom kraju istaknuo je važnost brige o najmlađima jer oni su bogatstvo NK “Mladost“.

Nogometni klub “Mladost” u prošloj je sezoni zabilježio i jedan izniman povijesni uspjeh jer je donedavna članica kluba, Monika Čavić, postala prva nogometašica u povijesti kluba koja je zaigrala za našu žensku nogometnu reprezentaciju.

(Facebook: Općina Čačinci)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content