Druga večer obilježavanja Dana OŠ Vladimir Nazor Virovitica

Drugu večer obilježavanja Dana Osnovne škole Vladimir Nazor iz Virovitice obilježio je bogat dramsko-scenski program. Monolozi i recitacije koje su učenici predstavili na školskom, a neki i na županijskom Lidranu, smotri dramskih, literarnih i novinarskih radova, mogli su se čuti i u prepunom glavnom holu škole. Zbor škole predstavio je školu ove godine na natjecanju zborova koje se održalo u Požegi, gdje su osvojili dva srebra. Osim toga prisutni su imali priliku vidjeti brojne plesove u kojima su se učenici pokazali izuzetno uspješnima. Školom je vladalo vedro raspoloženje te su još jednom pokazali koliko smo sretni ovdje.
U programu su sudjelovali brojni izvođači. U monolozima i recitacijama istaknuli su se učenici razredne nastave: Iva Gabrić, Domink Prpić, Ena Teskera, Antonija Marina, Gabrijel Ferenčević, Ante Blažević i Zara Majetić.
Plesom su okupljene zabavili: učenici 1.i 2. razreda svojom koreografijom “Igrajmo se”, učenici 2. i 4. razreda plesom “Hoky Poky”, prvašići su se okušali u twistu, mještovita plesna skupina iz područne škole Sveti Đurađ otplesala je dva plesa, učenici 2. razreda otplesali su koreografiju na temu iz crtanog filma “Rio”. Plesna skupina breakdancera sama je osmislila svoju točku te dokazala da učenici i sami mogu vrlo spretno osmisliti nastup.
Zbor škole čine i učenici razredne nastave “Mali slavuji”. Za ovu večer pripremili su šest skladbi. U sklopu zbora djeluje i ritamska skupina “Ribice” koja je izvelea svoje točke u pratnji Martina Maljkovića na tamburici.
Ema Klarić i Leo Jovanović otplesali su valcer.
Karla Cenger, učenica 2. razreda pokazala je svoju mažoretsku koreografiju.
Učenici češkog jezika također su otpjevali jednu pjesmicu.

(www.os-vnazor-vt.skole.hr, vk )

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content