Martina Goluska je najučenica OŠ Antuna Gustava Matoša Čačinci

 

Svečanom priredbom u Hrvatskom domu kulture obilježen je Dan Osnovne škole Antuna Gustava Matoša u Čačincima. Na priredbi su nastupili učenici koji su zajedno sa mentorima pokazali svoje umijeće i tijekom svečanog programa pokazali različite vještine i ponovo potvrdili da su izvanredni pjevači, tamburaši, plesači, glumci…

Ravnateljica Kristina Krmpotić u prigodnom govoru zahvalila se učenicima, učiteljima i asistentima na još jednoj uspješnoj školskoj godini u kojoj su učenici nanizali brojne uspjehe i ostvarili zapažene rezultate na natjecanjima u znanju iz gotovo svih područja, ali i onima na sportskim terenima.

U želji da zainteresiranim učenicima i njihovim roditeljima pruže detaljne informacije o radu i djelovanju učitelja i učenika, Osnovna škola održala je i Dan otvorenih vrata škole.

Na kraju su nagrađeni najuspješniji učenici, te je proglašena i najbolja učenica, ove godine je to Martina Goluska.

Svečanoj priredbi nazočili su i brojni gosti, među kojima i načelnik Općine Čačinci Mirko Mališ, predsjednik Školskog odbora Alen Jurenac, ravnatelj Osnovne škole Mikleuš Dragan Kraljik, župnik te brojni sadašnji i bivši suradnici.

(Facebook: Općina Čačinci)

Invalid Displayed Gallery

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content