Veleposlanik Republike Indije u RH, nj. e. Sandeep Kumar, posjetio Virovitičko-podravsku županiju

Virovitičko-podravsku županiju posjetio je indijski veleposlanik u Republici Hrvatskoj njegova ekselencija Sundeep Kumar. Radnom sastanku s veleposlanikom prisustvovali su, uz obnašateljicu dužnosti župana Sanju Bošnjak, zamjenik župana Igor Pavković, gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin, ravnateljica Razvojne agencije VIDRA Emina Kovač, pročelnik županijskog Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu i europske fondove Igor Andrović, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i razvoj Grada Virovitice Matija Mustač te predstavnici Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Virovitica na čelu s dirktorom Milanom Vanđurom. Na sastanku su otvorena pitanja koja se najvećim dijelom odnose na razvoj gospodarstva, koje je ujedno i okosnica razvoja. Tom prigodom je obnašateljica dužnosti župana Sanja Bošnjak predstavila projekt Panonski drvni centar kompetencija, kao i usluge koje će on nuditi malim i srednjim poduzetnicima.

Veleposlanik je izrazio najveći interes za drvni sektor, a mogućnost suradnje postoji i u ICT sektoru te farmaceutskom sektoru kroz mogućnost razmjene studenata.

Nakon održanog sastanka, veleposlanik Republike Indije u RH, nj. e. Sandeep Kumar je u pratnji ravnateljice Razvojne agencije VIDRA Emine Kovač i voditeljice projekta Panonski drvni centar kompetencija Ivane Filipović obišao novoizgrađenu zgradu drvnog centra u Virovitici te Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije gdje ga je s radom inkubatora i stanarima upoznala direktorica Marija Šafer.

(www.icv.hr, mb; foto: M. Bašić, I. Šemper)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content