Virovitičanin Mario Novak među finalistima “burn Residency 2016.” natjecanja

Nakon dvotjednog vijećanja te višesatnog preslušavanja prijavljenih DJ mikseva iz cijeloga svijeta žiri, predvođen ocem tehnoglazbe Carlom Coxom, proglasio je finaliste lokalnih ogranaka natjecanja »burn Residency 2016.« koji će u velikom finalu, ove subote, 4. lipnja u zagrebačkom Tosteru, imati priliku osvojiti put na svjetsko finale i vrijednu nagradu – menadžerski ugovor vrijedan 100.000 eura!

mario_novakNakon službenoga završetka glasovanja, prijavljene mikseve su preslušali i ocijenili svjetski poznati DJ-evi i producenti predvođeni Carlom Coxom. Odluka o najboljim lokalnim finalistima za sve prijavljene zemlje nije bila nimalo laka, no prema mišljenju centralnog žirija, iznimno umijeće miksa, produkcije i samopromocije, među prijavljenim DJ-ima u Hrvatskoj, pokazali su Tom Luke, Roth Segen, Mario Novak, Lawrence Klein i Artur Kalin čime su se izravno probili u završnicu hrvatskoga ogranka natjecanja.

Ipak, samo će jedan od njih imati priliku osvojiti put na svjetsko finale i vrijednu nagradu – menadžerski ugovor vrijedan 100.000 eura. Tako talentiranu petorku očekuje vrlo zahtjevno putovanje čija je prva stanica lokalno »burn Residency mix off« natjecanje.

Veliki mix off party i natjecanje održat će se u subotu 4. lipnja od 22 sata u zagrebačkom Tosteru. U nastavku saznajte više o finalistima, a finalni event pratite ovdje. (www.uesmag.com)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content