FOTO: 10. jubilarne vatrogasne igre djece i mladeži u Velikoj Črešnjevici

DVD Velika Črešnjevica bilo je domaćin 10. jubilarnih vatrogasnih igrica djece i mladeži. Na igre se odazvalo 17 ekipa iz 8 prijateljskih DVD-ova sa svojim voditeljima i vatrogasnim sucima. Djeca su igrala igre badminton loptica, rušenja mete, spajanje i raspajanje cijevi, spužva bob i okretanje štapa.

Najbolje rezultate u kategoriji djevojčica ostvarila je ekipa DVD-a Turnašica, a u kategoriji dječaci DVD Sedlarica.

Za mladež odabrali su igrice: Vatrogasna alka, prenošenje vode u čaši, malo Ilinje, gusjenica i novčić u čaši. Najbolje rezultate u kategoriji ženske mladeži ostvario je DVD Velika Črešnjevica, a u kategoriji mladež muška DVD Virje.

U igrama je sudjelovalo 153 djece i uz organizatore, suce i brojno gledateljstvo, sve je prštalo razigranošću, zabavom, dječjom i mladenačkom radošću.

Iako su svi proglašeni pobjednicima i dobili prigodne medalje “Desetih vatrogasnih igri za djecu i mladež Ilinje 2016”, prve tri ekipe najuspješnijih iz svih kategorija primile su i pehare.

Igre je vodio zapovjednik DVD Velika Črešnjevica Neven Milanović, a pozdravio ih je i predsjednik VZŽ VP i predsjednik DVD Velika Črešnjevica Željko Palković. Pokrovitelj igrica je bila Općina Pitomača.

(www.pitomaca.hr, Barica Mihoković)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content