Fotogalerija: Ekipa iz Vukosavljevice najbolja na 22. hrvatskom festivalu sportske rekreacije na selu u Sopju

U Sopju je održan 22. hrvatski festival sportske rekreacije na selu, koji je svečano otvorila obnašateljica dužnosti župana Sanja Bošnjak. Uz Sanju Bošnjak, svečanosti otvorenja prisustvovali su mnogobrojni uvaženi gosti, među kojima i načelnik Općine Sopje Josip Granjaš, predsjednik Hrvatskog saveza sportske rekreacije Vladimir Findak…

Na festivalu je nastupilo ukupno 12 ekipa s područja gotovo cijele Hrvatske. Natjecatelji su se borili u deset rekreacijskih disciplina i starih sportova. Pobjeda je pripala Udruzi Sportske rekreacije “Sport za sve” Mladost Vukosavljevica, drugo mjesto osvojilo je Društvo športske rekreacije Lančić-Knapić iz Varaždinske županije, dok je treće mjesto pripalo domaćinu – Udruzi sportske rekreacije ”Sport za sve” Podravac Sopje.

Pehare i medalje najboljima uručio je predsjednik Udruge sportske rekreacije ”Sport za sve” Podravac Sopje Ivan Karafa, a najboljim ekipama načelnik općine Sopje Josip Granjaš i predsjednik Hrvatskog saveza sportske rekreacije Vladimir Findak.

Ovogodišnji 22. hrvatski festival sportske rekreacije na selu održan je u organizaciji Hrvatskog saveza sportske rekreacije “Sport za sve” i Udruge sportske rekreacije “Sport za sve” “Podravac” iz Sopja te pod pokroviteljstvom Hrvatskog olimpijskog odbora, Virovitičko-podravske županije i Općine Sopje.

Više u Virovitičkom listu…

(www.icv.hr, mb; Fotografije: Željko Felbar)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content