Održana Konferencija o izvozu – pametni znaju čemu služi izvoz

Danas je, u Zagrebu, održana 3. Konferencija o izvozu – „Pametni znaju čemu služi izvoz“, koju organizira tjednik Lider.

Konferencija o izvozu najvažnija je godišnja aktivnost Liderova Kluba izvoznika, projekta pokrenutog prije pet godina, da bi se ukazalo na važnost izvoza, osobito donositelje političkih i ekonomskih odluka, o potrebi snažna poticanja izvoza kao preduvjeta rasta gospodarstva i BDP-a.

Konferencija o izvozu održana je pod geslom ‘Pametni znaju čemu služi izvoz’ da bismo dodatno upozorili na to da je upravo rast izvoza u protekle dvije godine bio najvažniji čimbenik s pomoću kojega je Hrvatskoj nakon šest godina recesije napokon počeo rasti BDP.

Na poziv organizatora konferenciji su bili prisutni predstavnici poslovne zajednice Virovitičko-podravske županije iz tvrtki i Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Virovitica.

Niz konstatacija i prijedloga na 3. Konferenciji o izvozu podudara se sa stavovima gospodarstvenika Virovitičko-podravske županije, koje su iznosili na sjednicama Gospodarskog vijeća, Strukovnih grupa i grupacija HGK – Županijske komore Virovitica. (hgk)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content