Radionice o mogućnostima korištenja sredstava iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj u šumarstvu i drvnoj industriji

Udruženje drvno-prerađivačke industrije pri Sektoru za poljoprivredu, prehrambenu industriju i šumarstvo Hrvatske gospodarske komore, u suradnji sa HGK – Županijskom komorom Virovitica organizirat će 26. srpnja u Gospodarskoj komori Virovitica, stručnu radionicu o mogućnostima korištenja sredstava iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj u šumarstvu i drvnoj industriji.

Osim u Virovitici, Udruženje organizira radionice i 19. srpnja u Hrvatskoj gospodarskoj komori u Zagrebu i 21. srpnja u HGK – Županijskoj komori Rijeka.

Na radionici će biti i dodatno prezentirane informacije o izradi zahtjeva za potporu i o provedbi projekata iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj, te informacije o izradi natječajne dokumentacije za prijavu na natječaj „Kompetentnost i razvoj MSP (malih i srednjih poduzetnika)“ koji je objavilo Ministarstvo poduzetništva i obrta.

(www.hgk.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content