FOTO: Više od 80 biciklista na Putu Šarana na Virovitičkim ribnjacima

Na Virovitičkim ribnjacima održana je peta po redu utrka XC Put šarana koji je organizirao Biciklistički klub Bor iz Virovitice. Ujedno, to je bila i osma rekreativna utrka u sklopu Slavonske brdsko biciklističke lige Giant 2016. Na utrci je nastupilo više od 80 natjecatelja iz Hrvatske, Mađarske, Bosne i Hercegovine… Što se tiče natjecatelja iz Virovitice, u kategoriji Žene, Mateja Cah je bila četvrta, a Mihaela Cergolj peta, dok je u kategoriji Veteran A Ivan Pintera bio peti, a Antonio Bilić 11.
U Veteranima B od „Borovaca“ Igor Bajser je osvojio šestu poziciju, dok je u kategoriji Sport Ivan Vrbanić bio zlatni, Saša Per osmi, a Matko Kolesarić 10.
Na utrci su nastupili i članovi Biciklističkog kluba Lood iz Orahovice. U kategoriji Elite Bojan Gojić je bio sedmi, a Luka Gjajić osmi, dok je u Juniorima Ante Pezić osvojio peto, Tadej Bilić sedmo, a Renato Arsin osmo mjesto. Kod Veterana A Nino Margaretić bio je treći, Mario Vida je bio osmi, a Tomislav Katalinić 12, dok je kod Veterana B Ivan Udorović osvojio također brončano odličje. (www.icv.hr, vle; Fotografije: Vedran Lesić)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content