Motociklist poginuo pod kotačima kamiona koji je vozio Ž.Ž. iz Pitomače

Strašna je to tragedija za cijelo selo. Sused nam je poginul na najstrašniji način, kažu nam šokirani mještani Tugonica. Marijan Habazin (58) poginuo je u četvrtak u 16.40., pod kotačima kamiona s prikolicom samo stotinjak metara od kućnog praga.

– Ne mogu vam to uopće opisati, bolje da nisam ni vidio. Ni sam ne vjerujem da je to stvarno. Pokušao je upaliti motocikl na guranac i skočio na njega. Počeo ga je preticati kamion s prikolicom, ali se zaljuljao, udario u kotač kamiona i pao pod prikolicu – prepričao nam je, još u šoku, očevidac nesreće.

I policija je potvrdila da je Habazin udario u kotač i pao pod kamion koji je vozio Ž. Ž. (44) iz Pitomače. Nije kriv za nesreću i nije imao alkohola. O životu veselog Habazina u selu na cesti između Zlatar Bistrice i Marije Bistrice svi rado govore. Bio je zidar i keramičar, bavio se građevinskim poslovima i svima bi uvijek uskakao kad god je trebalo. Motocikl na kojem je poginuo, kažu, bio je ‘star ko Biblija’, ali se od njega nije odvajao. Imao je i mnogobrojnu obitelj.

Sa suprugom Štefanijom (57) imao je šestero djece, četiri kćeri i dva sina. Bio je i djed desetero unučadi, imao je šest unuka i četiri unuke. Na mjesto nesreće dotrčale su kćeri, zetovi, sinovi. O prizoru ne žele razgovarati, jer im je prebolno. (24sata.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content