Prvo predizborno sučeljavanje o obiteljskoj politici u Hrvatskoj

U Hotelu Westin u Zagrebu, u četvrtak, 1. rujna, s početkom u 19 sati, Svjetski savez mladih Hrvatska organizira prvo predizborno sučeljavanje u Hrvatskoj na temu obiteljske politike i potreba mladih. Predstavnici stranaka: HDZ-a, Narodne koalicije (SDP), MOST-a Nezavisnih lista, koalicije Za premijera (Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti) te koalicije Jedina opcija (Živi zid), sučelit će stavove o obiteljskoj i demografskoj politici te mladima će prezentirati konkretne mjere kojima će njihove stranke nakon izbora osigurati adekvatne uvjete mladima da ostanu u Hrvatskoj.
Sučeljavanje je izazvalo velik interes među mladima te se očekuje 300-tinjak zainteresiranih posjetitelja. To pokazuje ne samo koliko je tema obiteljske politike važna mladima, već i koliko se mladi žele uključiti u demokratske procese i izaći na izbore. Predstavnicima sučeljavanja moći će postaviti pitanja o tome kako namjeravaju osigurati bolje uvjete mladima za život, ostanak u Hrvatskoj, osnivanje obitelji i podizanje djece.

Ukoliko ste zainteresirani, a niste u mogućnosti doći, prijenos uživo možete pratiti na Facebook stranici World Youth Alliance Hrvatska.

(www.icv.hr; World Youth Alliance Hrvatska)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content