Tko će dobiti javna priznanja Grada Slatine?

Na 19. sjednici Gradskog vijeća Grada Slatine razmatran je Prijedlog o dodjeli javnih priznanja Grada Slatine prigodom obilježavanja Dana Grada i 719. obljetnice prvog pisanog spomena imena Slatine.

Odlučeno je da se Zlatna plaketa Grada ove godine dodjeli Dragici Šuvak za dugogodišnji rad u području kulture i izniman doprinos promociji slatinske kulturne baštine te razvoju muzejske djelatnosti u Gradu Slatini.

Srebrne plakete dodjelit bit će dodijeljene obrtu HONEL Slatina, vlasnika Zorana Horića za uspješno poslovanje i izniman doprinos razvoju gospodarstva i zapošljavanja na području Grada Slatine. Za 70-godišnji kontinuirani rad u području društvene brige o umirovljenicima Srebrna plaketa dodijelit će se i Udruzi umirovljenika Slatine, a za doprinos razvoju i promidžbi slatinskog nogometa te aktivnu suradnju s nogometnim klubovima ovogodišnji laureat je Goran Loparac.

U sklopu dodjele javnih priznanja Zahvalnice Grada Slatine bit će dodijeljene i zahvalnice, a dobit će ih Goran Draksler, Đorđe Stanisavljević, Fikret Balić, Barbara Čes, Una Maravić, Moto klub Speed, Dječji vrtić Suncokret, Gradska knjižnica i čitaonica i obrt HGA vlasnikaVlade Župana.

Priznanja će biti dodijeljena na svečanoj sjednici Gradskog vijeća 1. rujna.

(www.icv.hr; žf; foto: Arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content