FOTO: Radovi na obnovi nogostupa u Ulici Matije Gupca

Radovi na obnovi nogostupa u Ulici Matije Gupca u Virovitici koja nosi i epitet najduže virovitičke ulice teku prema planu. Izgradnja novog nogostupa u dužini od čak 1500 metara krenula je od autobusne stanice kod Tvornice šećera VIRO i bit će izgrađen do spoja ulica Vlahe Bukovca i Matije Gupca odnosno do bivše virovitičke vojarne. Nogostup će biti širine 1,4 metra, a vrijednost radova iznosi 654.556,00 kuna.

Radove izvodi tvrtka Ceste d.d. Bjelovar, tvrtka koja je na javnom natječaju izabrana za najpovoljnijeg ponuditelja i obavljaju je u okviru radova na sanaciji nerazvrstanih cesta i nogostupa na području grada Virovitice ukupne vrijednosti čak 7.634.811,00 kuna.

Početak radova na izgradnji nogostupa obišao je i virovitički gradonačelnik Ivica Kirin koji nije krio zadovoljstvo što se cijelo područje grada pretvorilo u jedno veliko gradilište te će realizacija svih trenutnih projekata grad učiniti još ljepšim, ali što je najvažnije znatno povećati sigurnost građana. Radove je pozdravio i predsjednik Vijeća mjesnog odbora Matije Gubec Drago Bašnec zahvalivši gradonačelniku što se nakon ulice Ferde Rusana te uređenje VGŠK-e još jedan veliki projekt odrađuje na prostoru ovog dijela grada odnosno ovog mjesnog odbora. (virovitica.hr; foto: Matija R.)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content