Fotogalerija: Podovom Dana Virovitičko-podravske županije održana svečana sjednica Županijske skupštine

U prostoru novootvorenog Panonskog drvnog centra kompetencija u Virovitici je u prigodi obilježavanja Dana Virovitičko-podravske županije održana svečana sjednica Županijske skupštine. Sjednicu su svojim dolaskom uveličali mnogobrojni gosti, među kojima ministar regionalnog razvoja i fondova Europske unije Tomislav Tolušić, ministar zdravlja Dario Nakić, veleposlanica Republike Slovenije Smiljana Knez, zastupnik u EU parlamentu i predsjednik Hrvatske demokratske zajednice Andrej Plenković, saborski zastupnici 8. saziva Sabora: Miroslav Tuđman, predsjednik Hvidre Republike Hrvatske Josip Đakić, Irena Petrijevčanin Vuksanović, Milo Horvat, pomoćnik ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Marijo Klement, pomoćnici ministra regionalnog razvoja i fondova Europske unije Davor Huška i Tomislav Jurendić, pomoćnica ministra turizma Snježana Brzica, direktor Hrvatskih voda Zoran Đuroković te brojni drugi uvaženi gosti.

_MG_8054Prisutne je na samom početku sjednice u ime domaćina pozdravila predsjednica Županijske skupštine Ana-Marija Petin. Obnašateljica dužnosti župana Virovitičko-podravske županije Sanja Bošnjak predstavila je sadašnje županijske projekte, kao i one koji će se realizirati u budućnosti. Pritom je istaknula kako je županijska administracija napravila svojevrstan iskorak od puke administracije u jednu suvremenu europsku menadžersku, ali i lidersku upravu.

Prisutnima su se, osvrnuvši se na rad Županijske uprave u prethodnom razdoblju, obratili i ministar Tomislav Tolušić te zastupnik u EU parlamentu i predsjednik Hrvatske demokratske zajednice Andrej Plenković, koji je pritom naglasio kako je lijepo vidjeti da jedna od najmanjih županija u Hrvatskoj prednjači u povlačenju EU sredstava te napreduje prema razvoju. (www.icv.hr; mb; foto: Matija R.)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content