Fotonatječaj “Ljepote općine Lukač”

Osnovna škola Ivana Gorana Kovačića Gornje Bazje raspisala je sedmi po redu fotonatječaj Ljepote općine Lukač. Tema je i ove godine slobodna, krajolici, životinje, različite građevine poput starih kuća, ljudi, bilje, bunari, radni strojevi, iako geografski ograničena samo na područje općine. Dobra i kvalitetna fotografija je ona koja privlači pažnju i zanimanje promatrača. Svaki učenik na natječaj može poslati najviše 8 fotografija. Fotografije moraju biti toliko velike da prilikom pregleda na računalu zauzmu cijeli zaslon. Premalene fotografije bit će diskvalificirane zbog nemogućnosti njihove izrade.

Radovi se dostavljaju snimljeni na CD-u, ili na USB sticku u tajništvo škole. Svaki uradak (svaku fotografiju na CD-u ili USB-u) potrebno je imenovati s najmanje tri slova i tri brojke (npr. LIVADA 545) te ne smije sadržavati ime i prezime autora zbog zaštite anonimnosti prilikom vrjednovanja od strane prosudbenog povjerenstva. Uz CD s fotografijama potrebno je dostaviti omotnicu s nazivima fotografija, imenom i prezimenom učenika, razredom te mjestom stanovanja. Spomenuti podatci služe kao zaporka.

Zadnji nadnevak za predaju fotografija je petak, 07.listopada do 12 sati u tajništvo škole.Proglašenje pobjednika i otvorenje izložbe planirano je u petak 14. listopada u 11 sati u matičnoj školi.

Za dodatne upute nazvati kontakt telefon Olivera Bešića, na 095/83-58-253.

(www.opcina-lukac.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content