Prezentacija gospodarstva Virovitičko-podravske županije na 14. međunarodnom ekološkom sajmu Ekobis u Bihaću

U Bihaću, u Bosni i Hercegovini, 8. rujna otvoren je međunarodni ekološki sajam “Ekobis 2016”. Posredstvom i u organizaciji Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Virovitica, svoje proizvode predstavilo je sedam izlagača s područja Virovitičko – podravske županije: Agroservis proizvodnja Virovitica, Asel Slatina, Brana Virovitica, Dam Lozan, Medena Virovitica, Meta-plast Pitomača, Mustač-commerce Tvornica octa Virovitica.

Svečanosti otvorenja prisustvovalo je izaslanstvo, koje je predvodio Milan Vanđura, direktor HGK – Županijske komore Virovitica, a u kojem su bili i izlagači s područja Virovitičko-podravske županije.

Nastup na sajmu ostvaruje se na temelju Sporazuma o suradnji između Privredne komore Unsko Sanskoga Kantona i HGK – Županijske komore Virovitica, koji su potpisali predsjednici Komora Ivan Slamić, u ime HGK – Županijske komore Virovitica i Ismet Pašalić, u ime Privredne komore Unsko – sanskog kantona u Bihaću 2008.godine.

Već prvog dana sajma iskazan je izuzetan interes za proizvode s područja Virovitičko-podravske županije. Najveći hrvatski pčelar, Slavko Švraka, osim uspješne direktne prodaje, ugovorio je prodaju nekoliko tona meda i ostalih pčelinjih proizvoda na tržište BiH.

(ReVo)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content