FOTO: Mariju Gašpariću te Tvrtki Romić promet d.o.o. Zlatne plakete Općine Lukač

U Društvenom domu u Gornjem Bazju povodom obilježavanja Dana općine Lukač održana je svečana sjednica Općinskog vijeća općine Lukač koju je otvorio predsjednik Vijeća, Tomislav Živković. O brojnim realiziranim projektima u posljednjih godinu dana govorio je načelnik općine Lukač, Đuro Bukvić.

U ime nazočnih općinskih načelnika iz čitave Hrvatske, domaćinima je Dan općine čestitao načelnik općine Vojnić Nebojša Andrić, a u ime Virovitičko-podravske županije obnašateljica dužnosti župana Sanja Bošnjak.

_mg_8687Zlatna plaketa dodijeljena je tvrtki Romić promet iz Gornjeg Bazja za dugogodišnji uspješan rad na području gospodarstva i zapošljavanja mještana s područja općine Lukač te Mariju Gašpariću za iznimno veliki doprinos, trud i zalaganje na području društvenog rada.

Srebrna plaketa za iznimno ostvarene rezultate na području sporta dobili su istaknuta europska sveučilišna prvakinja, rukometašica Nataša Miočinović iz Velikog Polja te Nogometni klub Dinamo iz Kapele Dvora povodom 40 godina postojanja i rada.
Zahvalnice su dodijeljene Ivi Mandiću iz Velikog Polja, Ivici Mikiću iz Dugog Sela, Nogometnom klubu Sloga iz Dugog Sela, Damiru Moslavcu iz Turanovca, DVD-u Gornje Bazje, Milanu Medvedu iz Terezinog Polja i Slavku Šanjugu iz Lukača.

Zahvalnice i plakete uručili su načelnik Đuro Bukvić i predsjednik Općinskog vijeća Tomislav Živković. (www.icv.hr, vle, Fotografije: Matija Rođak)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content