Gospodarstvo Virovitičko-podravske županije na 5. međunarodnom sajmu Zdravo-domaće-prirodno u Zaječaru

U Zaječaru u Srbiji je od 30. rujna do 1. listopada održan je 5. međunarodni sajam Zdravo-domaće-prirodno, na kojem je izlagalo preko 500 izlagača iz 9 zemalja: BiH, Bugarske, Hrvatske, Indonezije, Makedonije, Rumunjske, Slovačke, Slovenije i Srbije. Indonezija je bila zemlja partner sajma.

U organizaciji Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Virovitica, s područja Virovitičko-podravske županije predstavilo se deset izlagača: Asel Slatina, Agroservis proizvodnja Virovitica, Brana Virovitica, Dam Lozan, Medena Virovitica, Mustač-Commerce Virovitica, Turistička zajednica grada Virovitice, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, Viro Tvornica šećera i Viroexpo Virovitica.

Na ovom sajmu HGK – Županijska komora Virovitica predstavila je gospodarstvo Virovitičko-podravske županije na temelju reciprociteta, a Regionalna privredna komora Zaječar predstavlja gospodarstvo Timočke krajine na Međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo u Virovitici.

Sajam su posjetila i brojna poslovna izaslanstva iz zemalja sudionica sajma.

Izaslanstvo Hrvatske gospodarske komore u kojem su bili predstavnici Sektora za međunarodne poslove i EU HGK i Županijskih komora Rijeka i Virovitica, predvodio je, odlukom Središnjice HGK, Milan Vanđura, direktor ŽK Virovitica.

(Ivod)

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content