RUKOMET: Tko s kim, gdje i kada

Pitomača dočekuje Đakovo, Tvin Virovitica Dardu

U 2.rukometnoj ligi sjever za žene igra se 2.kolo. Oba naša kluba igraju na domaćem terenu. U subotu 8.listopada u 17 sati u Sportskoj dvorani osnovne škole Petra Preradovića u Pitomači domaće rukometašice igraju sa dojučerašnjim prvoligašem Đakovom. Sat kasnije, u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici rukometašice Tvin Virovitice igraju sa Dardom.

Rukometaši Vira u Našicama, Slatina u Starom Petrovom Selu

Ovog vikenda počinje ligaška sezona u novoformiranoj 2.ligi istok za rukometaše. U subotu 8.listopada u 18 sati rukometaši Viro Virovitice gostuju u Našicama. U tamošnjoj sportskoj dvorani igraju sa drugom ekipom SEHA ligaša Nexea. U nedjelju 9.listopada, također u 18 sati, u sportskoj dvorani u Starom Petrovom Selu rukometaši Slatine igraju sa domaćom Slavijom.

Rukometaši Orahovice dočekuju Zrinski, Mikleuš u Cerni

U 2.kolu treće lige istok rukometaši Orahovice u nedjelju 9.listopada u 18 sati u sportskoj dvorani u Orahovici igraju sa Zrinskim iz Bošnjaka. U ženskoj konkurenciji igra se prvon kolo. Rukometašice Mikleuša gostuju u Cerni. U sportskoj dvorani tamošnje osnovne škole u nedjelju 9.listopada igraju sa domaćim Multinormom.

Prvi krug kadetske lige u Slatini

Prvi krug Jedinstvene kadetske lige u muškoj konkurenciji igra se ovog vikenda. U nedjelju 9.listopada u sportskoj dvorani srednje škole Marka Marulića u Slatini rukometaši Slatine i Viro Virovitice igraju sa vršnjacima iz Karlovca i Dugog Sela. Kadetski turnir se igra od 11 do 16 sati.

Kadetkinje Tvina u Varaždinu, Pitomača u Koprivnici

U nedjelju 9.listopada prvim krugom počinje 1.kadetska liga u ženskoj konkurenciji. Rukometašice Tvin Virovitice gostuju u Varaždinu. U tamošnjoj Areni u 10 sati igraju sa Zrinskim iz Čakovca, a u 13.45 sa domaćom Kokom. Rukometašice Pitomače gostuju u Koprivnici. U 15 sati igraju sa Podravkom II., a u 17 sa Podravkom I.

Dječaci A domaćini Čazmi i Bjelovaru

U drugom krugu 1.lige dječaka A mladi rukometaši Viro Virovitice igraju u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici u nedjelju 9.listopada. U 14 sati je utakmica sa Čazmom, a u 17 sati sa Bjelovarom.

Dječaci B igraju u Slatini

U subotu 8.listopada dječaci B Viro Virovitice i Slatine u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici, u trećem krugu 1.lige dječaka B igraju sa dvije momčadi Koprivnice, turnir se igra od 10 do 15 sati.

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content