RUKOMET: Tko s kim, kada i gdje

Tvin Virovitica gostuje u Đurđevcu

U 2.rukometnoj ligi sjever za žene u 3.kolu Pitomača je svoje obveze uspješno doradila u četvrtak. Rukometašice Tvin Virovitice u subotu 15.listopada gostuju u Đurđevcu. U 18 sati u sportskoj dvorani tamošnje Strukovne škole igraju sa domaćim rukometašicama.

Rukometaši Vira dočekuju Slaviju, Slatina u Borovu

U drugom kolu 2.lige istok za rukometaše Viro Virovititica na u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici u subotu 15.listopada dočekuje Slaviju iz Starog Petrovog Sela. Istog dana, ali u 19 sati, rukometaši Slatine gostuju u Borovu Naselju. U tamošnjoj sportskoj dvorani igraju sa domaćim Borovom.

Rukometaši Orahovice gostuju u Novoj Gradiški, a Mikleuš ugošćuje Lipu

U 3.kolu treće lige istok rukometaši Orahovice u nedjelju 16.listopada u 16.30 sati u sportskoj dvorani Elektrotehničke škole u Novoj Gradiški igraju sa drugom ekipom tamošnjeg prvoligaša. U ženskoj konkurenciji igra se drugo kolo. Rukometašice Mikleuša dočekuju u sportskoj dvorani osnovne škole u Mikleušu Lipu. Utakmica se igra u subotu 15.listopada u 18 sati.

Mlađe kadetkinje prvi krug igraju u Garešnici

Prvi krug 1. kadetske lige u ženskoj konkurenciji igra se ovog vikenda. U nedjelju 16.listopada u sportskoj dvorani osnovne škole u Garešnici mlade rukometašice Tvin Virovitice igraju sa Podravkom II. u 11 sati, a u 13 sati sa Podravkom I.

Mlađi kadeti u nedjelju igraju u Virovitici

U nedjelju 16.listopada igra se treći krug 1.mlađe kadetske lige za rukometaše. Rukometaši Viro Virovitice, koji su vodeći u ligi, igraju u sportskoj dvorani Tehničke škole. U 11 sati susreću se sa Garešnicom, a u 12 sati sa Daruvarom. (www.icv.hr, ms; Fotografija: Arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content